Pagina's

woensdag 19 februari 2020

Rollerskate

Onze kleindochter Martine was jarig, alweer 7 jaar! En natuurlijk had oma ook nu weer iets gefreubeld voor haar.  Ze had heel wat verlangens waaronder skeelers maar opa & oma hadden al wat anders gekocht. Maar hopelijk is ze met deze papieren rollerskate ook blij.


De rollerskate heb ik overgetekend op het monochrome karton wat bijpassend is bij de serie Little street Café.

Card art Rollerskate 470.713.756

Daarna alle losse delen op het designpapier van Maja Design wat superleuke vrolijke kleurtjes heeft.  Alle randen van het designpapier zijn bewerkt met een paper distresser. In de tong van de skate heb ik eyelets geslagen en daar het lint als veter doorgeregen. Op de neus van de skate heb ik haar naam gezet en aan de bovenkant haar leeftijd.


Een foto van Martine uitgeprint en met de cirkelsnijder gesneden. Erbij een bloementoefje van kleine bloemetjes, groen blad waaronder een klavertje 4 en roze hartjes takjes. De bloemetjes zijn afgewerkt met een parel. De skate heb ik nogmaals in spiegelbeeld overgetekend en op ca. 4 cm een horizontale rillijn gemaakt. De bovenste delen zijn op elkaar geplakt zodat het een dubbele kaart is geworden en kan blijven staan.

2 opmerkingen: