Pagina's

maandag 24 februari 2020

Voorkant ABC-Boek

Hallo allemaal,

Ik probeer regelmatig wat te doen aan mijn ABC-Boek. Dit keer heb ik een album gemaakt,  waarin straks alle ABC-kaarten komen. Met boekbindlinnen, chipboard en designpapier heb ik zelf een album gemaakt.


Het album is nog niet lang niet klaar maar ik wil  jullie wel alvast de voorkant laten zien. Ik heb voor de kaft designpapier gebruikt van Simple Stories. Wat een lekker vrolijk papier is dit. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het alfabet van Dutch Doobadoo. Voor de voorkant heb ik een ander alfabet gebruikt dan binnenin het boek. Ik heb drie letters gebruikt die wat smaller zijn zodat ze samen op de voorkant passen. Ik heb hiervoor het Dutch Doobadoo Alfabet 470.715.820 gebruikt.

470.715.820 Dutch Stencil Art Stencil Art A-Z (4 stencils)

Ik heb de basisletters A en C overgetrokken op zwart cardstock. Vervolgens heb ik hier weer designpapier op geplakt. Dit komt uit dezelfde serie. De letter B heb ik overgetrokkken op wit cardstock, uitgeknipt en vervolgens ook beplakt met designpapier. Hierna heb ik DenDennis gemaakt want het is zijn ABC-Boek. Dennis staat vrolijk zwaaiend op de voorkant en wil jullie graag alle karakters in het boek laten zien. 


Naast Dennis heb ik met een stans van letters nog het woord "boek" gemaakt. Als laatste heb ik met een zwarte fine-liner nog wat lijntjes op de kaft gemaakt. Ik vind het zelf wel een vrolijk boek geworden zo. Nu snel weer verder want er is nog heel veel werk te doen. 

Tot de volgende keer!

Groetjes Mirande

2 opmerkingen: