Pagina's

zaterdag 10 februari 2018

Winter

Hallo allemaal,

We hebben bij Dutch Doobadoo inmiddels al heel veel mallen uitgebracht. En natuurlijk blijven de "oudjes" ook erg leuk om te gebruiken. Voor vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Card Art Penguin. Want voor een winterkaart is die wel heel geschikt. Het is een dubbele mal, maar ik heb hem enkel gebruikt.


Voor de basis heb ik de Card Art Triptych 3 gebruikt. Die heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit Designpapier Winter van Noor! Design. De randen van het designpapier heb ik eerst ruw gemaakt met de distresser en daarna wat wit gemaakt met de witte gesso.

Dutch Card Art Triptych 3
470.713.644

Dutch Doobadoo Gesso Wit
870.002.010

In het midden dus de pinquïn. Onderaan heb ik de Noor! Design sneeuwrand geplakt en daarbovenop de foamball clay. Die heb ik ook op de sjaal en op de muts geplakt.

Dutch Card Art Penguin
470.713.610


Op de beide buitenkanten heb ik een mask gelegd uit de  Mask Art Multistencil Xmas en ingesmeerd met de structuurpasta. Deze multistencil bestaat uit 4 verschillende masks van A5 formaat. Die moet je eerst losknippen. In elke mask zit een gaatje, zodat je ze aan een ring kan vastmaken. Handig toch?

Dutch Mask Art Multistencil Xmas
470.815.810

Dutch Doobadoo Structuurpasta
870.000.000

De zijkanten heb ik verder versierd met Noor! Designmallen (boomstammen, tekst winter en een lantaarnpaal). Bij Dutch Doobadoo hebben we ook hele leuke Paper Art Pinquïnen. En die moest ik er natuurlijk bijplakken.

Dutch Paper Art Pinquïn
472.948.046

En om het helemaal af te maken, mochten ook deze keer de parels niet ontbreken. Ik heb deze keer de zwarte parel pen gebruikt.

Dutch Pearl Pen Black
870.003.090

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten