Pagina's

donderdag 15 februari 2018

Gefeliciteerd


 Hallo allemaal,

 We hebben bij Dutch Doobadoo diverse label mallen. Één daarvan is de Shape Art Label 5. En die heb ik als basis voor deze kaart gebruikt.


Ik ben begonnen door de Shape Art over te nemen uit kraft papier. Daarna een maatje kleiner uit crème cardstock en daarna nog een maatje kleiner uit designpapier Secret Garden van Noor! Design. Langs de zijkanten heb ik een randmal van Noor! Design geplakt die ik gestanst heb uit het designpapier.

Dutch Shape Art Label A5
470.713.157

Linksonder heb ik een bloementoef gemaakt met Noor! Design bloemen en takjes. Op de banner heb ik de tekst gefeliciteerd gestempeld. Onder de stempel heb ik een randmal gebruikt die ik ook uit het designpapier heb gestanst. En hier bovenop een randje kant. Achter de stempel heb ik heb ik een Doilie geplakt. Ook deze heb ik uit designpapier gestanst.


Ik heb me voorgenomen om dit jaar meer te gaan kleuren. Want dit werkt zo ontspannend. Ik heb de rozenstempel (ook van Noor! Design) gestempeld op Strathmore Coloured Pencil papier. Het inkleuren heb ik gedaan met de Faber Castell Polychromos.   Om de kaart af te maken, heb ik bovenaan nog een strik gemaakt.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren.  Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten