Pagina's

vrijdag 10 februari 2017

It's your Birthday

Goedemorgen lieve allemaal,

Vandaag laat ik jullie wat geklieder met verschillende producten zien, waar je best leuke achtergronden mee kan maken.


Mooie vorm heeft deze shape art! De Bloem is een clearstamp en heb ik gestempeld met versamark en witte embossing poeder. Daarna gekleurd met Sennelier. 


De bloem heb ik daarna uitgeknipt en met kit opgeplakt om de blaadjes wat op te hogen. Dat heb ik ook met de tekststempel gedaan om toch wat diepte in het kaartje te krijgen. Je kan natuurlijk de bloem ook direct op het papier stempelen maar dan wel met aquarel papier.


Nou komt het geklieder. Vind ik nog best een dingetje, dus veel oefenen. Eerst heb ik de viool nog een x gestempeld op cardstock en uitgeknipt. Deze een beetje in het midden gelegd van het witte papier. Daarna op het plexiglas blok overal wat distress ink gestempeld en dan met de mini mister effe met water overheen sprayen. Dit over je bloem heen leggen en kijk dan wat voor een leuk resultaat je krijgt...

470.713.141 Shape Art Label

Heb het daarna wel effe met de headgun droog gemaakt. Toen hier en daar wat Bits & pieces (soort van honingraad, deze clearstamp is echt een must have) gestempeld met shaded lilac ( distress) en daarna de stippeltjes met pistachio (memento). Daarna wat frantage hier en daar erover heen gestrooid en met de headgun gesmolten. Zo krijg je best een leuk effect.

Dit was het weer voor vandaag. 
Fijne dag lieve mensen.
Een lieve groet,
Carla

1 opmerking: