Pagina's

zaterdag 4 februari 2017

Enjoy your Day

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een hele mooie Box Art mal zien met zakdoekjes erin. Super leuk om te maken en om cadeau te geven.


 Het doosje kun je heel gemakkelijk in elkaar vouwen. Wat ik fijn vindt is om met rode dubbelzijdige tape te werken en met tacky glue. Het lieve zachte papier is van de Sweet Violet lijn. De Nuvo drops zijn Super handig om mee te werken. 

470.713.034 Dutch Box Art Tissuebox

Het zit in een leuk flesje en heeft een heel fijn puntje om mooie pareltjes te maken. Vergeet niet om daarna effe een paar x goed tegen je papier te tikken zodat de pareltjes mooi van vorm worden.


De bloem heb ik gestempeld met Versamark en wit embossing poeder en dan natuurlijk de heatgun gebruiken. Daarna de bloem uitgeknipt. Gekleurd met Sennelier. Voor de mensen die het niet weten is het een Aquarel verf en je hebt verschillende sets. Mijn set heeft 24 kleuren en daar kun je echt wel heel veel kleuren mee mengen. Wel heb ik een extra wit napje gekocht. Dat is fijn om de kleuren wat zachter te maken. De tekst heb ik gestempeld met memento drops sweet plum.

Dat was het weer voor vandaag!
Geniet van een fijne dag.
Een lieve groet,
Carla

1 opmerking: