Pagina's

donderdag 2 februari 2017

Gast Designer Boukje

Hallo allemaal! Ik ben Boukje van der Weit en ik vind het helemaal leuk dat ik uitgekozen ben om gastdesigner te zijn voor Dutch Doobadoo! Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt, maar sinds vorig jaar heb ik de stap genomen om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik gestart met 'Boukjes Workshops!'  In de komende tijd wil ik je verschillende mogelijkheden laten zien met de Mask Art stencils van Dutch Doobadoo, vandaag een kaart in vrolijke kleuren.


Ik werk de laatste tijd graag met de Gelli plate en de Mask Art stencils zijn daar heel goed bij te gebruiken! Je brengt een paar kleurtjes verf aan op je Gelli plate en drukt je stencil op je Gelli plate. Dan maak je een afdruk op je papier, maar vaak zijn de volgende afdrukken nog leuker om te gebruiken! Hier gebruikte ik gedeelten van het 15 x 15 cm. alfabet in de achtergrond (even in spiegelbeeld op je Gelli plate aanbrengen).


De grote cijfers van de Stencil Art Numbers 2 - 470.715.805 heb ik ook uit Gelli plate afdrukken gehaald, omgetekend, uitgeknipt en bij de binnenkant de randen geïnkt.

470.455.006 Dutch Stencil Art Numbers 2

In de achtergrond nog met het bloemenmasker kleur van de Neocolor II krijtjes aangebracht met een babydoekje, zo makkelijk, je neemt met een babydoekje wat kleur op van het krijtje en wrijft het door de openingen van je masker!


Met wat witte gesso en een creditcard wat strepen aangebracht. De spetters maakte ik met correctievloeistof en de stipjes zette ik met een witte Molotow Marker. De mensen die mijn stijl een beetje kennen, weten dat er bijna altijd een bloemetje op mijn kaarten zit, voor mijn idee is het dan pas af!

Gebruikte stencils van Dutch Doobadoo:
470.715.603 Alfabet:


470.715.005 Flower:


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

Groetjes Boukje.

3 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met je DD gastdesignerschap. Ik volg je blog al op Marianne Design maar vind het leuk om je hier ook te zien. Prachtige kaart heb je gemaakt! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellige kaart met een gave techniek gemaakt.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen