Pagina's

dinsdag 14 februari 2017

Hints SOL

Lieve Sol vriendinnen,

Afgelopen vrijdag hebben we weer een heel gezellige SOL avond gehad. En zoals beloofd, zou ik de beschrijving nog doorgeven hier op het blog.

Het boodschappenlijstje:

Dutch Doobadoo Shape Art Romantic
470.713.110Dutch Doobadoo Paper Art Valentine
472.948.036

Cardstock:

2 x  10 x 15 cm
1x  21 x 15 cm

Designpapier

4 x  9,5 (b) x 14,5 cm (h)
1 x  20 (b) x 14 cm (h)

Stempelafdrukje of plaatje

8 randmallen: niet te breed en recht (is niet verplicht om te gebruiken. Projectje kan ook zonder de randmallen gemaakt worden!)

Hint 1

NEEM DE GROOTSTE MAAT VAN DE MAL OVER UIT CARDSTOCK 21 X 15 CM. NEEM EEN MAAT KLEINER UIT DESIGNPAPIER 14 X 20 CM. PLAK DIT NOG NIET OP ELKAAR!!

Hint 2

RIL HET CARDSTOCK ZOALS AANGEGEVEN OP DE FOTO.  MAAK IN HET MIDDEN EEN BERGVOUW EN AAN BEIDE ZIJKANTEN EEN DALVOUW.


Hint 3

SNIJD HET DESIGNPAPIER (UIT HINT 1) DOORMIDDEN EN AAN BEIDE ZIJKANTEN ZOALS AANGEGEVEN OP DE FOTO. JE HEBT NU 4 LOSSE STUKJES DESIGNPAPIER EN SNIJDT VAN ELK STUKJE EEN KLEIN RANDJE AAN DE ZIJKANT AF. PLAK DIT OP HET CARDSTOCK (ZIE FOTO)
Hint 4

PLAK OP DE 2 STUKJES CARDSTOCK 10 X 15 OP 1 ZIJDE HET DESIGNPAPIER  9,5 X 14,5 CM. DIT WORDT DE BINNENKANT.

Hint 5

PLAK VAN DE MAL UIT HINT 3 DE ACHTERKANT VAN HET BUITENSTE STUKJE TOT AAN DE RILVOUW OP HET CARDSTOCK EN DP UIT HINT 4. DOE HET ZELFDE MET DE ANDERE KANT. ZIE FOTO.
Hint 6
PLAK DE ANDERE 2 STUKJES DESIGNPAPIER 9,5 X 14,5 CM OP DE ANDERE, NOG NIET BEPLAKTE,  ZIJDE, VAN HET CARDSTOCK 10 X 15 CM. WIL JE DE RANDMAL GEBRUIKEN? PLAK DAN EERST DE RANDMALLEN RONDOM HET DESIGNPAPIER

Hint 7

PIMP HET GEHEEL NAAR EIGEN KEUZE OP EN GEBRUIK HIERBIJ DE PAPER ART. SUCCES!!

Dit is mijn voorbeeld geworden:


Wat hebben jullie met veel meegedaan, echt super! Het was dus niet gemakkelijk om een winnaar uit alle inzendingen te kiezen. Maar we hebben er 1 uitgekozen en dat is:

Ria Brabers

En dit is haar prachtige creatie:Ria, stuur je even jouw adresgegevens naar joyce@dutchdoobadoo.nl o.v.v. SOL. Dan krijg je je prijs zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Ik hoop dat jullie het een gezellige avond vonden en dat jullie de volgende keer weer meedoen.

Liefs,


7 opmerkingen: