Pagina's

vrijdag 25 november 2016

Merry Christmas

 Hallo allemaal,

Zijn jullie al begonnen aan de kerstkaarten? Ik heb er inmiddels al een paar gemaakt, maar het zal ongetwijfeld weer stressen worden op het eind van het jaar. En dan kan ik niet zoveel tijd besteden per kerstkaart als ik normaal doe. Als je dan niet zoveel tijd hebt, is een CAS kaart wel heel handig. Voor mij echt niet de gemakkelijkste, want ik plak een kaart altijd  vol. Maar ik heb het geprobeerd, en dit is het resultaat geworden.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Flag gebruikt. De grootste maat heb ik uit kraft genomen, een maatje kleiner uit crèmekleurig cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier. Daarna heb ik de Shape art opnieuw overgenomen uit kraft en dan de een-na-kleinste maat. De kleinste maat heb ik uit designpapier overgenomen.

Shape Art Flag
470.713.139

In het midden van de kleinste flag heb ik 2 cirkels geplakt die ik gestanst heb uit cardstock en designpapier. Op het cardstock heb ik een kerststempel van Noor! Design gestempeld. Aan de linkerkant nog een poinsettia van Noor! Design en rechts een banner met een kersttekst erop. Beide zijn ook van Noor! Design. En natuurlijk mochten ook deze keer de parels niet ontbreken. Deze keer niet netjes langs de rand, maar iets naar binnen.

Dutch Doobadoo Pearl Pen White
870.003.010

Ik hoop dat je de kaart leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Wie weet ga ik vaker CAS kaarten maken. Want eigenlijk vond ik het erg leuk om te doen en, ook snel klaar.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: