Pagina's

dinsdag 5 januari 2016

You're the Marshmallow...

Hoi allemaal , 

Vandaag een grote mok chocomelk voor jullie. Ik vond het wel toepasselijk om er een chocolademelk beker van te maken tis koud weer en daar hoort gewoon warme chocomelk bij. Natuurlijk kan je ook een opkikker mok maken met leuke soepzakjes erin.


Als eerste heb ik de 470.713.589 Dutch Doobadoo Card Art Mug overgetekend op stevig wit cardstock papier. Dan met design papier teken je de binnenkant van de Card Art Mug over, dit stuk papier bekleed je dan de mok mee.


Het handvat heb ik eerst overgetrokken van de Card Art Mug en daarna deze iets kleiner uitgeknipt zodat je het handvat kan bekleden. Ik heb iets meer speling gemaakt met het dicht plakken van de mok zodat je er dus bv zakjes met chocolademelk of soep ertussen kan schuiven.


Verder de mok bekleed met de bij horende plaatjes, een rand gemaakt met de 6002/2036 Winter Wishes Icecles van Noor. Een plastic sneeuwvlok en wat wantjes, tule tussen het papier. Het afdrukje is van La La Land craft -Hot Cocoa Marci ingekleurd met distress inkt. Het stempel tekstje is van CC designs.


Wat mini marshmallows erbij en smullen maar.

XX 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten