Pagina's

dinsdag 26 januari 2016

Sweet Winter Season

Vandaag laat ik jullie een creatie zien met de Shadowbox 460.440.190 van Dutch Dutch Doobadoo. Ik heb er een winterse shadowbox van gemaakt.


Als eerste ben ik begonnen met de Shadow Box wit te maken met de Gesso van Dutch Doobadoo. Dit laat je even goed drogen. Daarna ga je achter de vakjes designpapier plakken.

Dutch Doobadoo - MDF Art - Photo Frame 

Nadat de Gesso droog was heb ik nog lichtjes de randen van de Shadowbox bewerkt met Distress Inkt en wat Bits & Pieces stempels.


Bovenlangs heb ik een rand met ijspegels gemaakt, hiervoor heb ik de stans van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik uit Glitter papier wit van Joy! Crafts gestansd. Dit glitterpapier geeft niet af, je kan dus alles uitstansen zonder zelf onder de glitters te zitten, ideaal.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Ook heb ik nog de Cardboard Art wanten 472.309.009 van Dutch Doobadoo in 1 van de vakjes verwerkt, hier heb ik een laagje bont op gemaakt met de Foamball Clay.


Uiteraard mogen de bloemen ook niet ontbreken. Op de bloemen heb ik wat lijm gedaan en daarna wat IJskristallen erop gestrooid. Dit geeft een mooi winters effect.


Onder de bloemen zie je nog een klimop. Op de takjes nog wat witte gesso aangebracht. Achter het 3D plaatje zie je nog de IJskristal van Noor! Design, deze is ook uit het glitter wit van Joy! Crafts gestansd.


Het konijntje op de slee heb ik in de sneeuw gezet, hiervoor is weer de Foamball Clay wit gebruikt. Aan de rechterkant zie je nog een Kraft label 474.007.004 van Dutch Doobadoo.

474.007.004 Label Art A4 Xmas (white)

Dit was weer een erg leuk project om te maken. Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal een hele fijne en gezellige dag toe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten