Pagina's

donderdag 30 april 2015

Scrap Online Hints

De SOL voor de maand april hebben we weer gehad. Wat was het weer een gezellig  drukte afgelopen vrijdag. Zoals jullie van ons gewend zijn nu nog even in een blogpost alles op een rijtje.


Voor diegenen die het de vorige keer gemist hebben. SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die mee doen, hetzelde project gaan maken. Wat dit project is blijft een verrassing. Je krijgt om de zoveel tijd vanaf 20.00 uur een aanwijzing en die voer je uit.

Dit was het boodschappenlijstje: 


1 x cardstock 15 x 30 cm
1 x cardstock 10 x 7 cm
2 x designpapier 13 x 8 cm
4 x designpapier 11 x 11 cm
2 lintjes van 20 cm lang
stempelafdrukje of vintageplaatje
spulletjes om te versieren

470.713.125

Shape Art Frames Label

 472.948.025
Paper Art A5 Nautical


Dit is het boorbeeld van Raffalea.En dit waren de hints van Raffaela. Hier allemaal nog een keer op een rijtje zodat je alsnog de SOL kunt maken mocht je deze gemist hebben:

Hint 1
Leg de Dutch Shape Art mal in de lengte op je lange stuk cardstock. Trek de bovenkant om (de buitenlijnen van je mal dus). Verleng de zijkanten over de gehele 30 cm van het cardstock.

Hint 2
Ril vanaf de onderkant (rechte kant) op 12 en op 24 cm en vouw de rillijnen tot een envelop.

Hint 3
De envelop bestaat nu uit 3 delen. Maak uit de 2 grote stukken designpapier met je mal passende stukjes om je cardstock te bekleden. Doe dit dus met de een na grootste maat op je mal). Plak deze nog niet vast!

Hint 4
Plak nu 4 stuks designpapier van 11 x 11 cm op de 4 vlakken van je envelop, zowel de binnen- als de buitenkant. Plak tussen het middelste vlak een lintje. 

Hint 5
Plak op de sierrand bovenaan nu ook het designpapier met aan de buitenkant het andere lintje tussen het cardstock en het designpapier.

Hint 6
Plak op het onderste vlak van je envelop het kleine stukje cardstock. Maak hier een pocket van door de bovenkant open te laten. Hier kan nu geld of een giftcard in.

Hint 7
Plak op het middelste binnenvlak van je envelop je plaatje en versier hier rondom met Dutch Paper Art maritiem. Versier ook de rand van de envelop aan de buitenkant hiermee en werk af naar eigen idee. 

We hopen dat jullie weer een geweldige avond gehad hebben en weer mee doen als de volgende sol gepland staat.

De winnaar is geworden
Mo van de Bosch
Graag je adres mailen naar jaap@dutchdoobadoo.nl o.v.v. SOL dan komt de prijs zo snel mogelijk naar je toe.


1 opmerking: