Pagina's

dinsdag 28 april 2015

Pizza Time

Hallo allemaal,
Tja als vrouw van een echte Italiaanse pizzaiolo (pizzabakker) kun je toch niet anders ? Toen ik onlangs een pizza bij manlief op de zaak ging eten heb ik deze foto geknipt. Leuk vond hij t niet.

Bij deze foto vond ik het kaasplankje erg toepasselijk en in combinatie met de zwarte gesso van Dutch doobadoo kon ik het niet laten om er wat van te brouwen. Ik heb eerst de kaasplank helemaal zwart geverft met de zwarte gesso. Daarna heb ik er wat plastic bestek en modeling paste opgesmeerd (heel grof )


Het geheel daarna beplakt met bloemen en wat spulletjes uit de AH keuken mini periode. Toen alles goed vast zat heb ik alles helemaal zwart gemaakt met zwarte gesso en toen goed laten drogen. Toen leek het wat te worden, want al die geplakte rommel erop ziet er niet uit. 

870.002.090 Gesso Zwart 250 ml

En je denkt op dat moment .Dit word niks! Na het drogen heb ik er wat glans aan gegeven met gouden inkagold .Dit geeft zo,n mooi effect, het lijkt net schoen smeer, hoe meer je poetst hoe mooier het gaat glimmen!


Dit was mijn resultaat van een heerlijke klieder middag. Soms heb je dat even nodig. Of manlief het nou leuk vind of niet!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen:

 1. Wat is tie gaaf Raffaela!!! Bedankt voor je uitgebreide beschrijving, ik denk dat je man toch ook wel een beetje trots is op het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dit ziet er geweldig stoer uit Raffaela
  mijn complimenten.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. FF wachten... PPPPPlankje ;o)
  Dit heb je wel heel origineel gemaakt. Lijkt me ook wel super leuk om te doen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen