Pagina's

dinsdag 21 april 2015

Dutch Doobadoo Dag - MenH Hobbyshop

A.s. vrijdag 24 april is er bij MenH hobbyshop, Kerkraderweg 90 te Heerlen, een super toffe Dutch Doobadoo dag! Op deze dag zullen er door verschillende dames workshops gegeven worden en ik ben er daar één van. Erg leuk om te doen, want in Heerlen bij Marianne, Hannie en Joep is het altijd erg gezellig en echt een feestje!


 En dit is dan mijn voorbeeld voor de workshop die je bij mij kan komen volgen. We gaan voor deze creatie aan de slag met 2 verschillende shape art vormen en maken er een lekker vrolijk gekleurd kaartje mee.


Natuurlijk leer ik jullie ook weer een aantal verschillende technieken. Zo laat ik jullie onder andere zien hoe je zonder te stanzen, maar met behulp van de handige shape art mallen, ook de leuke puntkaart vorm kunt maken.


En natuurlijk plakken we alles weer vast met de super fijne alleslijm! Een andere techniek die ik met jullie zal delen is mijn 'trucje' waardoor je vrijwel elke shape art vorm makkelijk kunt laten staan.


Met vrolijke designpapiertjes, gezellige plaatjes, sisal, bloemen en parels maken we het geheel natuurlijk helemaal af. 


Ik heb er in ieder geval weer super veel zin in en ik hoop jullie te mogen begroeten bij MenH Hobbyshop in Heerlen a.s. vrijdag!


Liefs


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Wauwie!!!! Dit kaartje is wel super leuk geworden zeg.
    Ik ben fan :o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen