Pagina's

donderdag 2 april 2015

Zon zee & zand

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik me aan jullie voorstellen als gastdesigner van de maand april. Ik ben Janneke Vink 40 jaar en getrouwd met Arnold. Wij hebben een dochter van 17 en een zoon van 14 jaar. Naast mijn dagelijkse bezigheden in het gezin, werk ik als doktersassistente op een huisartsenpost.


Heel lang geleden ben ik begonnen met kaartjes maken, dit waren hele simpele kaartjes met een plaatje en een tekst-sticker. De afgelopen jaren heb ik het 3d achter me gelaten en ben ik meer scrapkaarten & cadeautjes gaan maken. Grappig om te zien hoe je hierin een eigen stijl ontwikkelt. Sinds anderhalf jaar heb ik een blog: originalhandmadebyjanneke, waar ik enorm veel plezier aan beleef.

Er zijn deze maand hele mooie producten uitgebracht met het thema Nautical/Maritiem. Ik vind het écht heel gaaf dat ik hiermee aan de slag mag gaan!Het eerste project wat ik jullie laat zien is het MDF stuurwiel.


Het MDF heb ik eerst bewerkt met witte gesso zodat ook de zij- en achterkant er mooi uitzien. In het midden van het stuurwiel zie je een afbeelding van Pion Design, rondom heb ik wat schelpenzand gestrooid. Het stuurwiel heb ik voorzien van dp met polkadots (FabScraps), vervolgens de randjes weer bewerkt met witte gesso.


Aan de rechterzijde drappeerde ik een stuk vissersnet en tilantia. Je moet even goed zoeken want door de zeesterren, schelpen en parels is hier weinig meer van te zien.

Dutch Doobadoo - Dutch MDF Art - Stuurwiel

In de flessenpost zit een piepklein stukje beschreven papier. Als laatst heb ik de woorden zon, zee & zand ( greyboard art) bewerkt met witte gesso en voorzien van een laagje lijm en ondersteboven in het schelpenzand gelegd. Vervolgens kregen ze een plaatsje aan de linkerzijde van het stuurwiel.

Dutch Doobadoo - Dutch Greyboard Art - A6 Maritime

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?
Tot de volgende keer,
Groetjes Janneke

6 opmerkingen: