Pagina's

vrijdag 3 april 2015

Hapy Birthday

Vandaag laat ik jullie deze hartjeskaart zien, gemaakt met de Shape Art mal hart 470.713.113 van Dutch Doobadoo. Ik heb op deze kaart 2 verschillende maten hartjes gebruikt. 


Het gebruikte papier komt een paperpad van Wild Rose Studio - Bella's Birthday.  De stempel is ook van Wild Rose Studio - Bella's Bouquet. Ik heb de randen van al het designpapier en cardstock bewerkt met Crackle Paint - wit.


Achter het afdrukje zie je de Wild Rose Studio stans - Flower Circle. In de cirkel heb ik een tekststempeltje van Wild Rose Studio verwerkt.


Ook zie je de mooie paper art vlinders van Dutch Doobadoo. Deze keer heb ik ze gewoon wit gelaten, dit kwam het mooiste uit bij dit kaartje.Achter de bloementoef heb ik nog wat blaadjes van Dutch Doobadoo verwerkt. Deze heb ik groen gemaakt met de Paper Soft Color Mosgreen van Viva Decor. Het mooie kantje wat ik heb gebruikt is van Clayre & Eef.Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

2 opmerkingen:

  1. Wat een lieve en mooie kaart Jenine.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh WOW this is gorgeous! I have just purchased this template. Happy Easter to you. Judy x

    BeantwoordenVerwijderen