Pagina's

vrijdag 24 april 2015

Little Sailor

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kraamkado zien wat ik gemaakt hebt met de Card Art Zeilboot voor de kleine Joah. Ik vind het bootje echt zo leuk om te gebruiken!


De basis werd uit craft cardstock gesneden en het dp is van Carta Bella - "Ahoy there" De randjes werden bewerkt met witte gesso , en zo krijgt de zeilboot al een stoere uitstraling.

470.713.509 Card Art Zeilboot

Om de losse delen van de boot aan elkaar te bevestigen heb ik een strook carstock van 20 x 6 cm gesneden en dit aan beide zijde tot 1 cm ingeknipt en vastgeplakt. Nu heb je een doosje waar je een klein kadootje in kunt stoppen!


Aan de onderzijde van de boot zien jullie de golven 6002/0330 Noor Design , Tilantia, schelpjes en zeesterren paper Art nautical. De naamslinger en sterrenrand zijn van Marianne design.


Met de Shape Art frames label sneed ik uit craft cardstock een klein kadolabel. Hierop een mooie tekst gestempeld en aan de babysokjes gedaan!

472.948.025 Laser Paper Art A5 Nautical

Groetjes Janneke

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking:

  1. Ohw wauwie, kijk dan toch hoe gaaf die is geworden.
    Super origineel kadootje.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen