Pagina's

woensdag 22 april 2015

Just wavin' Hello

Goedemiddag Dutch Doobadoo fans,

Leuk dat jullie weer even op ons blog voorbij komen. Ik ben weer eens aan de slag gegaan met het Dutch Stencil Art sjabloon van Dutch Doobadoo met cijfers.
Een kaartje gemaakt voor een kennis die binnenkort 50 jaar wordt.


De basis is een dubbele kaart van kraft karton in 15 x 15 cm, daarop wit cardstock gemat in 14 x 14 cm en daarop gewerkt met designpapier uit het Noor! Design blok seashore.


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. De tekst "just wavin' hello" komt ook uit een stempelset van de Seashore collectie.


Teken de cijfers 50 eerst op wit cardstock en knip ze uit. Vervolgens mat je dezelfde cijfers nog een keer een maatje kleiner op designpapier uit het blok. Op de kaart heb ik ook nog de zeesterren en de visjes uit het Dutch Paper Art vel gebruikt. Decoreer je kaart verder naar eigen idee met natuurlijke materialen en schelpjes.


Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van dit kaartje. Het was weer een feestje om deze te mogen maken! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: