Pagina's

zaterdag 25 april 2015

Happy Birthday

Happy Birthday,

Wat komen er toch elke maand weer geweldige artikelen uit van Dutch Doobadoo. Zoals deze Shape Art Circle. Gewoon een eenvoudige cirkel, maar oh zo handig! Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je een cirkel nodig hebt, en het liefst ook nog één in verschillende maten. En, die hebben we nu bij Dutch Doobadoo!  


En weet je wat ook zo mooi is? Hij is lekker groot en dus ook heel ideaal voor de wat grotere stempels, zoals deze bloemenstempel van Noor! Design. Ik had 'm al een tijdje, maar nog niet gebruikt. Toen deze mal uitkwam, heb ik de grootste maat cirkel er opgelegd en hij paste precies!

470.713.108 Shape Art Label Rococo

De stempel heb ik ingekleurd met Sennelier en daarna op bruin kraftpapier geplakt. Omdat ik al de grootste maat cirkel voor de stempel heb gebruikt,  heb ik zelf een iets grotere cirkel uitgeknipt.

470.713.121 Shape Art Cirkels

Voor de basiskaart heb ik eerst de shape art Ornate uit wit cardstock geknipt. Hierop een maat kleiner designpapier geplakt. Daarna aan beide zijden dezelfde Noor! Design mal geplakt en hierboven op de cirkel met stempel. De witte stipjes zijn gemaakt met de molotow marker.


Het vogelkooitje van Noor! Design heb ik eerst op de Versamark gedrukt en daarna blauwe frantage erover gestrooid en verhit met de heattool.


En ja, bij een bloemenstempel horen ook blommekes. Achter de bloementoef heb ik bladeren gebruikt van Noor! Design en de kraft art bladeren van Dutch Doobadoo, 


De cirkel heb ik met 3d foamblokjes geplakt. Zo komt deze wat hoger te liggen. En kun je er bijv. een label achter plakken. De label die ik heb gebruikt, is van Noor! Design en de tekst hoort bij de bloemenstempel. De tekststempel heb ik hier ook eerst op de versamark gedrukt en daarna witte embossingpoeder erover gestrooid. Dit dan weer verhit met de heattool.

479.002.008 Dutch Kraft Art Leaves

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. En heb je nog vragen? Stel ze gerust!

En wist je dat Dutch Doobadoo ook filmpjes op youtube heeft? Hier legt Janet Blaauw duidelijk uit hoe diverse producten van ons werken en wat je ermee kunt doen. Op ons blog staat een link naar de youtube filmpjes. Het is echt een aanrader!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!
Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Kei leuk gemaakt.
    Wat een super slim idee om deze mallen te combineren, dat moet ik goed onthouden ;o)

    -xies- Renate

    BeantwoordenVerwijderen