Pagina's

zaterdag 4 april 2015

Beautiful ballerina

Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien met een foto van mijn jongste dochter. Haar passie is dansen en dan vooral ballet. Ze heeft echt talent en vrijwel al haar tijd steekt ze dus in haar dans. Mijn vader maakte deze prachtige foto van haar en ik wist gelijk dat ik daar iets mee wilde maken.


Als basis heb ik gebruik gemaakt van het mdf 'kaasplankje'. Ik vind dit een erg mooie vorm en door het gat erin is het ook nog eens erg geschikt om er een hanger mee te maken. Het mdf heb ik gewoon met behulp van onze alleslijm beplakt met designpapier.


De randjes heb ik vervolgens wat opgeschuurd met een simpele vijl en vervolgens heb ik ze bewerkt met witte crackle paint voor een leuk effect. 


Omdat haar danstenue bestaat uit de kleuren zwart en roze, heb ik besloten om deze kleuren ook terug te laten komen in deze creatie. De prachtige nieuwe greyboard tekst 'Beautiful day' heb ik simpel zwart gemaakt met behulp van een zwarte stift (sharpie).


En ook de paperart hartjes heb ik zwart gemaakt en deze keer met zwarte stempelinkt. Verder heb ik het afgemaakt met lintjes, een bedel, blaadjesstansjes en een bloementoef.

Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb mogen geven om ook met deze prachtige producten aan de slag te gaan!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten