Pagina's

maandag 20 september 2021

Splish Splash

 De zomer loopt op het einde al hoop ik dat we een hele mooie nazomer krijgen. Ook dan is het nog mogelijk om met mooi weer naar zee te gaan. Deze otttertjes genieten ook bij minder mooi weer.


De basis van de kaart heb ik gemaakt met de lijnen op de grote mal die bij crafty kit Happy Seashore zit. Deze heb ik op wit fluweelkarton overgetekend. Daarna heb ik het overgetekend op het designpapier van de crafty kit.
Crafty kit XL Happy Seashore 470.005.015

Uit het designpapier heb ik 3 cirkels (in 2 verschillende groottes) gestanst met de cirkels die bij een slimline mal van Marianne Design hoort. Hierop heb ik de schattige ottertjes verhoogd opgeplakt met wat koraal erbij. Uit het stansvel wat bij de kit zit, heb ik de ballon, zeester, schelp en kwal gehaald.
Een bijpassende tekst in het midden gestempeld. Om de kaart te laten staan, heb ik een kaartenstandaard tegen de achterkant geplakt.

 

2 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. How i got my Ex lover back after a divorced by the help of DR NCUBE a marriage/relationship specialist. contact him if you need help WHATSAPP DR NCUBE ON +2348155227532
   his email is..... drncube03@gmail.com

   he also have #herbs for

   Pregnancy

   Infertility herbal medicine mixture.

   #hiv/aids

   #cancerdisease

   #fibroid

   #diabetes

   Verwijderen