Pagina's

donderdag 7 juli 2022

Gefeliciteerd

  


 Hallo allemaal,

Op 9 mei is mijn nichtje Siara alweer 1 jaar geworden. 

Ik heb voor haar een verjaardagskaartje gemaakt met deze mal van Dutch Doobadoo.


Dutch Card Art
470 784 098

 
Enkele weken geleden mocht ik een avond oppassen en heb toen stiekem deze verjaardagsfoto gemaakt zonder dat papa en mama het wisten. Met deze leuke foto heb ik een kaartje gemaakt om haar te feliciteren met haar eerste verjaardag. Het papier wat ik gebruikt heb past bij de verjaardagsslinger, die ik ook gemaakt heb voor haar eerste verjaardag.  De tesktstempeltjes zijn uit een nieuw setje van Marianne Design. 


Dutch Stencil Art Numbers
470 784 126

Hoe leuk past de tekst van hartjes gefeliciteerd bij dit kaartje? Het woord Hoera met de cadeautjes heb ik gemaakt met een stempelsetje van Carlijn Design. De slingers had ik nog ergens liggen in een bakje met leuke spulletjes die ik nog niet weg kon of wilde gooien en passen perfect bij dit kaartje. Het cijfer 1 heb ik gemaakt met de nieuwe cijferset van Dutch Doobadoo waarvan jullie hieronder een foto zien. Ik heb de 1 alleen wel wat ingekort omdat hij anders wel erg groot op de kaart was. 


Inmiddels is ze jarig geweest en kan ik dit kaartje ook aan jullie laten zien. Het was een feestje om dit kaartje te mogen maken maar ook een feestje om te zien dat papa en mama er blij mee waren. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes,

1 opmerking: