Pagina's

maandag 10 augustus 2015

Together Forever

Hoi allemaal,

Voor de mooiste gelegenheden maken we toch allemaal een mooie kaart. Zoals deze, ik werk in de thuiszorg als verzorgende en met sommige mensen krijg je toch een band mee, we zijn immers allemaal een mens.


Het echtpaar waar ik drie keer per week kom, viert hun 45 jarige trouwdag op 16juli. Ik weet een beetje de smaak van mevrouw, meneer vind alles best. Als basis heb ik een witte cardstock kaart gemaakt  17cm x 12cm.De cijfers 4 en 5 overgetrokken uit de   Dutch Stencil Art Cijfers. Ook de cijfers met een distresser oude gemaakt en de cijfers be├»nkt met distress inkt. In twee lagen opgebouwd met verschillende kleuren papier. In de hoeken mooie bloemen toefen met parel takjes en scrappers floss.De cijfers 45 nog iets versiert met stickles stardust voor het extra glittertje erin.


Zo heb je een mooie en makkelijke vintage kaart gemaakt , binnen in komt nog een mooie persoonlijke tekst voor het bruidspaar.

XX Christa
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten