Pagina's

maandag 31 augustus 2015

Happy Holidays

Vandaag laat ik jullie weer een kerstkaart zien. De basis van deze kerstkaart is gemaakt met de Shape Art mal Boek van Dutch Doobadoo. Vind het echt een ontzettend leuk model waar je heel veel op kwijt kan.


De basis is van Kraft cardstock, met daarop prachtig paars kerstpapier van Noor! Design. Dit papier komt uit het grote paperpad Happy Holidays 6011/0703. De randen van het papier heb ik bewerkt met Crackle Paint - White.


Aan de rechterkant heb ik achter de losse bladzijdes nog de IJskristallen van Noor! Design verwerkt. Achter het Vintage plaatje zie je de nieuwe blauwe mal 6002/0459. Verder nog een flinke bloementoef. Achter de bloementoef zie je prachtige "Bolletjes" van Joy! Crafts.


Aan de rechterkant heb ik achter de bladzijdes nog de mooie tak "Sprig with Berries" van Elizabeth Craft Design verwerkt. Ook hier weer de prachtige "bolletjes" van Joy! Crafts als decoratie gebruikt. De bomen en de kaarsen zijn stansjes van Noor! Design. Voor de tekst Fijne Kerst heb ik de Label Letter stickers van Tim Holtz gebruikt.


Ik hoop dat ik jullie met deze kerstkaart weer kan inspireren. Wens jullie allemaal een heel fijn en gezellig weekend.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten