Pagina's

maandag 24 augustus 2015

Baby Girl

Wat is de card art van het melkpakje toch ontzettend leuk! Niet alleen maak je er een leuke creatie mee, maar je kan er ook nog eens een leuk cadeautje in doen. 


Deze keer heb ik een variant gemaakt voor de geboorte van een meisje. En je kan er natuurlijk van alles in doen. Denk eens aan een rompertje, een speentje of een slabbetje. Erg leuk als kraamcadeautje.


Ik heb deze versiert met een leuke stempel die ik ipv ingekleurd heb eens gestempeld heb met versamark en embossingpoeder op kraft papier. Ik vind dit zelf ook een erg leuk effect geven.


Het pakje heb ik gesloten mbv een klein klemmetje en daaraan heb ik de super leuke cardboard speentjes bevestigd. Om het een leuk ribbeleffect te geven heb ik de bovenste laag papier ervan af gehaald.

470.713.013 Dutch Doobadoo Box Art Melkpak    472.309.011 Dutch Doobadoo Cardboard Art Fopspeen

Ik hoop dat ik jullie weer heb weten te inspireren om ook met deze leuke spulletjes aan de slag te gaan!

Liefs


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Ik heb 'm ook hoor, het melkpak. Nog maar 1 keer gebruikt, maar superleuk om te doen. Jouw creatie vind ik ook heel gaaf geworden.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen