Pagina's

zondag 2 augustus 2015

Little Girl

Ik laat jullie nog maar eens een babyfles zien, hij is echt zó leuk om te maken! En hij heeft ook een leuk formaatje zodat je hem ook makkelijk kan "aankleden".


De fles heb ik nagetekend op Papicolor Hagelwit en daarna netjes uitgeknipt. Daarna op het designpapier van Maja Design - Vintage Baby gelegd en dat ook netjes uitgeknipt. Het is gewoon een dubbele kaart waardoor je je "wens" in de binnenkant kan schrijven.


Bovenaan zie je de tekst "Precious", dit is de Laser Paper Art van Dutch Doobadoo.
Achter de labels en het organzalint zie je de Vieuwer van Noor! Design, deze is ook heel gaaf hé? En makkelijk overal mee te combineren. Achter de roosjes zie je nog wat Paper Art leaves van Dutch Doobadoo.

470.713.582 Dutch Doobadoo Card Art Zuigfles

De Cardboard Art Fopspeen heb ik aan het strik gehangen. Deze heb ik lichtjes bestempeld met een Bits & Pieces stempel van Crealies. Ook de labels heb ik lichtjes bestempeld met de Mosaic stempel van Crealies.


De labels en de postzegel zijn allemaal uit het designpapier geknipt. Zo past het allemaal perfect bij elkaar. Onderaan nog een wit taartrandje, wat Paper Art Leaves, een Paper Art vlinder en wat scrappersfloss.

472.309.011 Dutch Doobadoo Cardboard Art Fopspeen  472.948.031 Dutch Doobadoo paper Art Baby

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: