Pagina's

vrijdag 14 augustus 2015

Fijne Verjaardag!

Hoi allemaal ,

Vandaag een kleurig verjaardagskaartje. Deze heb ik voor een hobby maatje gemaakt die half juli jarig was. Ik heb als opbouw de Dutch Doobadoo Shape Art Square 15 x 15 cm gebruikt. De shape uitgetekend op stevig wit cardstock , een velletje design papier van My Minds Eye in de zelfde grote uitgetekend en geknipt en op de basis kaart geplakt met lijm.


Daarna heb ik met een donkere kleur een kleinere shape uitgetekend en geknipt, deze op de grote geplakt met lijm. Verder opgebouwd met het vrolijke papier. Mooi kant onder een rand papier. Een leuke bloemen stans als een boven border voor de sier. 


Het afdrukje van La-la landcraft Paper Doll Marci - Birthday , ingekleurd met distress inkt. Haar rokje wat met stickles stardust bewerkt voor het extra glittertje Kleine bloemetjes van klei in het midden geplakt.


Tot de volgende keer,
XX 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking:

  1. Erg leuke verjaardagskaart, ziet er hartstikke vrolijk uit!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen