Pagina's

zaterdag 1 augustus 2015

Autumn Leaves


Hallo lieve lezers,

Oh wat ben ik hier blij mee. Als groot fan van de Dutch Doobadoo producten mag ik gastdesigner zijn op dit geweldige blog. Dit is mijn eerste bijdrage, een kaart in herfstsfeer. Het jaargetijde met de meest mooie kleuren, vind ik.


De kaart is gemaakt met de nieuwe Shape Art Teardrop, super is die mal. Ik heb de grootste vorm op Kraft karton nagetekend en de volgende 3 op dessinpapier van K & Company, maar alles in herfstkleuren is natuurlijk goed.  Alle randen zijn bewerkt met de paper distresser en daarna met distress inkt rusty hinge.


De vijfde vorm heb ik nagetekend op glad wit karton en dit heb ik met de mask art leaves geëmbost. Vervolgens ben ik hier met verschillende kleurtjes PanPastel overheen gegaan.


De paddenstoelenrand heb ik met een mal van Noor! gesneden en geëmbost. Ik heb met een Molotow marker de witte stippen gezet. De schattige hertjes en konijntjes komen van de nieuwe craft art animals, die staan toch geweldig op je kaart.

479.002.011 Dutch Doobadoo Craft Art Animals

Tenslotte nog een herfstbloem, gemaakt met de zonnebloemmal van Noor! Design, en wat paddenstoeltjes en peertjes.

470.713.123 Dutch Doobadoo Shape Art Teardrop     470.715.042 Dutch Doobadoo Mask Art Leaves

Ik hoop dat mijn eerste bijdrage jullie inspiratie geeft voor het maken van herfstkaarten. Ik wens jullie nog een hele fijne dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen:

 1. echt een supermooie kaart Anja! het is goed te zien dat de spulletjes die je hebt gekregen een goede inspiratiebron waren! En handig om te weten dat je de mask-mallen ook kan gebruiken om te embossen, dat wist ik helemaal niet! :D Ben benieuwd of je nog meer mag maken in de toekomst!
  Groetjes, Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie warme kleuren, voor een prachtige creatie heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie warme kleuren, voor een prachtige creatie heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen