Pagina's

woensdag 26 augustus 2015

Succes


Hoi allemaal,

Vandaag een label kaartje met de Shape Art Label Mirror  die ik voor mijn stagiaire  heb gemaakt. Zij had haar stage gehaald en dan vind ik het leuk om iets persoonlijks te geven.


Als eerst heb ik de grootste label uit rood cardstock gehaald. Eigenlijk had ik geen echt een serie rood papier , dus ik heb wat verschillende merken door elkaar gebruikt. Een simpele op bouw van 3 verschillende label maten .


 Twee rechte stukken over wondgaas geplakt. Het afdrukje van CC Designs gekleurd met distress inkt in het midden geplakt.


Rand stansen aan de zijkanten van het label geplakt. En een mooie bloemen toef die omhoog loopt op de kaart geplakt een kleine hart pin ertussen.


Aan de achter kant staat een heel mooi gedicht en een klein persoonlijk tekst van mij. Ik had er nog een zuster horloge bij gedaan ,zodat ze deze kan gebruiken in haar verdere stage en met haar loopbaan, ik kan zeggen dat ze er heel blij mee was.

Tot de volgend keer,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen: