Pagina's

zondag 9 augustus 2015

Life is better in FlipFlops

Deze keer waren de flipflops aan de beurt om gepimpt te worden., ze zijn te cute!

Heb ze eerst met gesso bewerkt en toen beplakt met het seashore papier. De golven uit blauw cardstock gestans 3 keer en met dikke lagen foam tegen elkaar aan geplakt zodat er diepte ontstaat. De digi kon ik er zo mooi tussen plaatsen en lijkt het net of ze al surfend uit de golven omhoog komt.


Ook het dutchdoobadoo woordje zomer heb ik wit gemaakt met gesso en toen opgeplakt. De seashore stansjes hebben ook allemaal een plekje gekregen en op de platts flipflop nog wat net schelpen en een bootje geplakt.

460.440.160 Dutch Doobadoo MDF Pair of FlipFlops

De tekst komt van de bijpassende stempelsheet. en deze in het rond uitgestanst en het kleine ankertje van de paperart nautical erbij geplakt. Tegen de goven heb ik nog een klein dolfijntje geplakt.

492.002.002 Greyboard A6 Maritime

Ik hoop dat jullie geinspireerd worden zo om ook eens met een mdf artikel aan de slag te gaan, Zowel Noor! Design als Dutch Doobadoo hebben echt prachtige artikelen hierin!

Tot de volgende keer,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten