Pagina's

dinsdag 4 augustus 2015

It's a Boy

Hallo allemaal,

Wat zijn de Card Art mallen toch leuk! Door de leuke vormen heb je een kaart die net even weer anders is. Zo ook de Card Art Babyfles. Ik vind 'm zo gaaf! En ook een mooie grootte. Kan je er lekker veel op kwijt.


Ik ben begonnen door de vorm over te nemen op wit cardstock. Daarna de gedeelten op het designpapier.  De randjes bruin gemaakt en bewerkt met de distresser. Daarmee worden de randen wat ruwer.


De tekst "It's a Boy" komt van het Paper Art Vel Baby. Ik heb de tekst blauw gemaakt.

  472.309.011 Dutch Doobadoo Cardboard Art Fopspeen

Daaronder heb ik een strik geplakt. En aan de strik die leuke Cardboard Art Fopspeen gehangen. 


En uiteraard mag de bloementoef nu ook niet ontbreken. Tussen de bloemen heb ik de Paper Art blaadjes geplakt. Zo leuk en handig deze. Er zitten verschillende groottes op een vel. En je kunt ze elk kleurtje geven die je wilt. Dit kun je terugzien op een youtube filmpje die Janet heeft gemaakt. 

472.948.031 Dutch Doobadoo paper Art Baby    472.948.002 Laser Paper Art A5 wit Leaves

En ook het Cardboard Art Hobbelpaard hoort natuurlijk bij een babykaart. Ik heb de randjes iets bruin gemaakt. En zoals altijd plak ik het geheel vast met de alleslijm van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je vragen? Stel ze gerust!
Dan wens ik je nog een hele fijne dag!
Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten