Pagina's

maandag 9 mei 2022

Spring

 
Hallo allemaal,

Dit keer heb ik een cadeauverpakking gemaakt voor een jarige waarin ik een lekkere chocoladereep verstopt heb. Het patroon heb ik niet zelf bedacht maar vond ik ergens op internet. 

Voor de mensen die interesse hebben mogen mij persoonlijk vragen waar ik dit vandaan heb.

 Ik heb eerst de cadeauverpakking gemaakt en deze daarna aangekleed met het mooie papier uit de Crafty Kit XL Happy Spring van Dutch Doobadoo. Dit pakket zien jullie hieronder. Het leuke is dat er veel uitdrukfiguurtjes bij het papier zitten waarmee ik deze cadeauverpakking versierd heb. Ik was dit keer eens heel snel  klaar, dat is ook wel eens heel fijn!


Dutch Doobadoo Crafty kit XL Happy Spring


Het schaapje aan de binnenkant van de klep heb ik gemaakt met de leuke stans van Elisabeth Craft Design. In het midden heb ik ook het doosje waarin de chocoladereep zit ook bekleed met designpapier. Ook hierop heb ik weer enkele plaatjes geplakt. Ik word hier helemaal vrolijk van en krijg er een lekker voorjaars gevoel bij. 


Aan de onderkant zit een pocket met 2 labletjes, die ik gemaakt met een label stansenset van Studio Light. Op deze labeltjes kan ik straks een persoonlijke boodschap schrijven voor de ontvanger van dit lekkere chocolade cadeautje. 


Zo ziet het er aan de binnenkant uit.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wens jullie nog een hele fijne dag. Tot de volgende keer.

Groetjes,

 

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je een prachtige chocolade verpakking gemaakt. Het patroon ken ik wel.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk deze verpakking. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen