Pagina's

maandag 23 mei 2022

Fly

 Hallo allemaal.


Tussen mijn oude foto's kwam ik deze foto tegen van een art journal pagina op A4 formaat die ik een tijd geleden gemaakt heb en hier nog nooit heb laten zien volgens mij.


De stap voor stap foto's die ik normaal bij mijn blogberichten plaats om te laten zien hoe een pagina ontstaan is, heb ik niet meer. Maar als je goed kijkt, dan zie je een aantal Dutch Doobadoo materialen terug.


Deze mask (mask art meetkunde) zie je op de achtergrond hier en daar onder de verf vandaan komen.
Dit is zo'n gave mask. Die ga ik binnenkort maar weer eens gebruiken.


Deze mask art zie je op de pagina terugkomen in combinatie met structuurpasta.


De Dutch Doobadoo paper art met de vogelkooitjes is nog uit een oudere collectie. Helaas heb ik nog maar een paar kooitjes en dan zijn ze op. Hoe ik deze pagina precies gemaakt heb, weet ik dus niet meer. Wel zie ik dat er op de ondergrond van deze pagina stukjes boekpapier en een blaadje uit een postzegelcatalogus zichtbaar zijn. Ook zie ik hier en daar washitape terugkomen.


De cirkels en rechthoeken op deze pagina zijn gemaakt van reststukjes geverfd papier waarvan ik altijd wel een voorraad heb. Deze cirkels en rechthoeken heb ik langs de randen iets aangezet met een zwart Inktense potlood. Met Neocolor II krijt heb ik hier en daar de kleuren iets harder aangezet. De vogeltjes op deze pagina zijn ingekleurde stempelafdrukken. En mocht ik nog meer gedaan hebben om deze pagina zo te maken, dan weet ik dat nu niet meer.

Bedankt weer voor je bezoek hier.
Tot een volgende keer.

Groeten Hanny

1 opmerking: