Pagina's

donderdag 12 mei 2022

Hoera 1 jaar

  


 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik de tweede bladzijde gemaakt van mijn mini-album. 

Het wordt een album waarin ik verjaardagsfoto's van mijn zoon ga verwerken. Vandaag dus de tweede bladzijde met foto's van zijn  eerste verjaardag.Dutch Mini-album tag
470 784 080

Voor de basispagina gebruikte ik de bovenstaande Dutch Doobadoo mal. Deze heb ik overgetrokken op wit cardstock. De pagina heb ik daarna beplakt met de verjaardagslijn van Echo Park Birthday Boy. De tag in het album heb ik iets breder gemaakt dan hij in het echt is zodat ik mijn foto's er wat beter in kwijt kan. Hierboven zien jullie de linkerpagina, Dit is de achterkant van mijn eerste pagina. Hierop heb ik foto verwerkt. Ah wat leuk om dit terug te zien en het is alweer 16 jaar geleden. De tekst heb ik gestempeld met een stempelset van Carlijn Design. Het kadertje met de 1 erin heb ik gemaakt met een stansenset van Carlijn. De tekst Hoera is gemaakt met een randwoorden stans ook van Carlijn Design.

 

Op de rechterpagina heb ik het cijferkaarsje 1 gebruikt van Carlijn Design. De rondjes om de gaatjes heb ik gemaakt met re-inforcements van Elisabeth Craft Design. Deze heb ik gestanst uit het desginpapier waardoor ze heel goed bij het geheel passen.


In de pocketbladzijde zit weer een tag. Op deze tag heb ik weer een leuke verjaardagsfoto verwerkt.
Bovenaan het label heb ik een stempeltje gebruikt, daardoor heb ik een lintje gemaakt met daaraan een leuk bedeltje van een verjaardagstaart.


Het plaatje van de taart hoort bij het designpapier en de tekst 100 % uniek heb ik gestempeld met een stempelset van Carlijn. Ik vind het zo leuk om dit album te maken. Snel door met de derde pagina met foto's van zijn tweede verjaardag. Tot snel.

Groetjes,

1 opmerking: