Pagina's

woensdag 25 mei 2022

C'est laVie

 Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een meidenkaart zien.


 Ik ben met deze leuke mal van de parfumfles aan de slag gegaan en ik heb deze gecombineerd met de nieuwe mask art splash mal 2. 


Ik ben als eerste met de parfumfles aan de slag gegaan. Deze heb ik overgetrokken op wit cardstock en daarna beplakt met verschillende soorten papier. De bovenste laag van de parfum heb ik voorzien van glossy accent, hierdoor glanst de laag heel mooi. Verder heb ik letter veel glitterpapier gebruikt omdat ik dat wel bij dit thema vond passen.Dutch Card Art Parfumfles
470 784 121

Met een zwarte gelpen heb ik de parfum getekend die uit het flesje komt wanneer je een keer op de verstuiver drukt. Dutch Mask Art Splash 2
470 784 122

Hierna heb ik de splash mal gebruikt voor de achtergrond van de witte kaart. Ik heb deze bewerkt met 3 kleuren roze inkt. Met een waterflesje heb ik wat spetters gemaakt. Die zie je op de foto's niet zo heel goed.


De pumps en de make-up spulletjes zijn gemaakt met stansen van Marianne Design. Het shoppende meisje, de lantaarnpaal en de Eifeltoren zijn stempels van My FavoriteThings. Ik heb de afdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden. 


Als laatste heb ik de kaart gemat op een zwarte achtergrond. 
Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. 
Tot de volgende keer.

Groetjes,

1 opmerking: