Pagina's

zaterdag 7 mei 2022

Hurray

  


Deze verjaardagskaart heb ik gemaakt met de collectie stinkin'cute. De card art "parfumfles" heb ik eerst uit wit cardstock overgenomen en uitgeknipt.


Daarna heb ik de binnenkant met goud en roze metallic karton het spray gedeelte en onderkant van de parfumfles gemaakt. De "parfum" die erin zit heb ik gemaakt met lichtroze cardstock en ik heb de binnenkant nog één keer uit wit cardstock overgenomen en deze met roze memento inkt (rose bud (400) en angel pink (404)) en één keer uit mica. Eerst de witte met wat roze inkt geblend, daarna het roze erin geplakt (parfum) en als laatste de mica erover.


card art parfumfles 479.784.121

En ach, onze build up mag dan natuurlijk niet ontbreken! Dit keer is er een stinkdier uitgekomen.


build up stinkdier 470.784.119

Aan het stinkdier heb ik een snuitje gemaakt en ik heb het de haren aan zijn wangen weggelaten. Ik heb het stinkdier weer een snuitje gegeven en in plaats van zijn kraag onder zijn kin te plakken, heb ik er dit keer gekozen deze op zijn koppie te plakken. Achter het stinkdier zie je een walm hangen. Dit is de mask art splash, ook van de serie Stinkin'cute.


splash 470.784.122

Verder zie je in twee hoeken een patroontje die ik heb aangebracht met een mask art. Deze leg je op je cardstock en dan ga je met een blending brush daar overheen. Ik heb dit ook met dezelfde kleuren memento gedaan, en de randjes iets met distress ink vintage photo van Tim Holtz.


mask art slimline cracked patterns 470.784.004

Ik heb een witte gelpen en een zwarte fineliner gebruikt om wat dingen extra te accentueren. En als laatste rechts onder in de hoek een stempel van Karin Joan gestempeld (stampkj09).

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer heb kunnen inspireren en wens jullie nog een fijne dag toe.

groetjes,

1 opmerking:

  1. Wat een grappig geheel vind het stindier op deze manier ook zo verschrikkelijk leuk , heb het ook geprobeerd maar het streepjes zetten gaat een beetje bibberig.
    De parfum fles ook heel mooi.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen