Pagina's

zondag 24 april 2022

Bee Happy

  Wat zijn er al veel kaarten en creaties langs gekomen op social media met bijen. Vooral de bijen van Marianne Design waren/zijn zeer populair. En hoe leuk is het dat er nu ook een mal van een bijenkast is!


De bijenkast heb ik eerst overgetekend op zwart cardstock. Daarna is het overgetekend op bruin en aquablauw designpapier met een "houtstructuur" van Alexandra Renke.

Card art Bijenhuis 470.784.116

Dit alles heb ik op een grote kaart geplakt met foamtape. Eerst op een bloemig designpapiertje, ook van Alexandra Renke en daarna gemat op wit fluweelkarton en aqua cardstock. Tegen de achterkant is een kaartenstandaard geplakt. Uiteraard horen bijen bij een bijenkast. Ze vliegen in en uit en halen nectar uit de bloemen. Langs de bijenkast groeit een slingerplant. De bloemen zijn uit designpapier geknipt. In het gras bloeien wat bloemetjes en ook zijn de kapoentjes aanwezig. Op een banner is de tekst gestempeld.  

2 opmerkingen:

  1. Superleuk en wat een mooi papier! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen