Pagina's

zondag 23 januari 2022

Knuffel voor Jou

 Op 1e kerstdag was onze kleinzoon Guido jarig. Alweer 5 jaar is hij geworden. Uiteraard is oma haar hobbykamer ingedoken om een kaart voor hem te maken. Guido is gek op tractors en omdat papa in zijn vrije tijd bij een boer werkt die een New Holland tractor heeft, zijn alleen deze tractors favoriet. Op de kaart valt veel te ontdekken op de boerderij.


Bij deze kaart ben ik begonnen om shape art Cross over te tekenen op kraft, wit fluweelkarton en designpapier Beyond the Sea van Piatek.

Shape art Cross 470.713.179

De onderste hoeken heb ik weggelaten en de kaart recht door te laten lopen. De hooischuur is overgetekend op wit fluweelkarton en designpapier met een houtstructuur. 

Card art Barn 470.713.851

De luiken, dakranden en achter de ramen en deur zijn restjes designpapier uit oude series van Maja Design. In de tractor is een konijn gestapt en aan de rookwolk te zien, is de tractor al aan het rijden. Al dat maar goed gaat... Een kuikentje en kapoentje rijden mee. Achter de tractor staat een appelboom waar heerlijke appels en ook een vogelhuisje in hangen. Een schaapje ligt te slapen in de deuropening en op de hooizolder staat een kuiken gevaarlijk te doen. Een hark, spa en bezem hebben de dieren buiten gezet. In het gras ligt het cijfer 5, de leeftijd van Guido. Op een tekstballon is de tekst gestempeld. Kapoentjes en kuikentjes lopen overal rond. In de lucht vliegen de zwaluwen. Tegen de achterkant is een kaartenstandaard geplakt om de kaart te laten staan.

1 opmerking: