Pagina's

vrijdag 14 januari 2022

Birthday


Sturen jullie je vriendinnen ook nog steeds verjaardagskaarten? Of feliciteren jullie iemand alleen nog maar online? k ben iemand die mijn vriendinnen nog altijd kaarten stuurt om hen te feliciteren. Wat is er nu leuker dan op je verjaardag een kaart op de deurmat te hebben liggen? En ook wanneer ik zelf nog persoonlijk mijn felicitaties ga brengen, of even bel, die kaart wordt verstuurd.


Deze kaart is gemaakt met een stansset van Carlijn Design. Omdat ik de achtergrond van deze kaart zo mooi vond, heb ik de kaart eenvoudig gehouden zodat deze achtergrond niet helemaal verdwijnt onder labels, stukjes papier enz.


De achtergrond van deze kaart is een afdruk van de gelli plate. Dit was destijds een afdruk om mijn gelli plate weer schoon te krijgen. Dit levert vaak de mooiste prints op. Sorry, maar ik ben vergeten om die print afdruk ook even op de foto te zetten. M.b.v. een mask, distress inkt en een blending tool heb ik deze achtergrond nog wat sprekender gemaakt.


En zoals jullie zien aan de datum op deze kaart heeft mijn vriendin inmiddels de kaart ontvangen, dus kan ik hem hier laten zien.

Leuk dat jullie hier weer even kwamen kijken.
Tot een volgende keer.

Groeten Hanny

2 opmerkingen: