Pagina's

zaterdag 22 januari 2022

Gelli Plate

Hallo bloglezers.

Hebben jullie ook wel eens van die mooie achtergrondjes liggen waar je helemaal blij van wordt als je er alleen al naar kijkt?


Dit is voor mij zo'n achtergrond die ik al een lange tijd geleden gemaakt heb, maar te mooi vond om te gaan gebruiken. Helaas kan ik geen stappenfoto's meer van deze achtergrond vinden om te laten zien hoe ik dit gemaakt heb, maar in een eerder geschreven blogbericht met de nieuwe mixed media collectie kun je wel zien hoe je een dergelijke achtergrond kunt maken. De stappen die ik bij de kerstkaarten in dat bericht gemaakt heb, zijn eigenlijk ook de stappen die ik bij deze kaart gemaakt heb. 


Voor deze achtergrond heb ik een mask van Dutch Doobadoo gebruikt die erg mooi is om te gebruiken in combinatie met de gelli plate.


Deze mooie achtergrond heb ik uiteindelijk gebruikt om er een verhuiskaart mee te maken.


Met een stans, stempelafdruk, uitgeknipt plaatje en een draadje vond ik de kaart al af. Meer wilde ik er niet bij gebruiken omdat dan die mooie achtergrond verdween. Door de achtergrond te matten (gekleurd papier er achter te plakken) komt deze gelli print nog mooier uit. Nog even 1 opmerking in dit blogbericht: mocht je nog nooit iets met de gelli plate gedaan hebben en na dit bericht denken "dit wil ik ook eens proberen", wees dan gewaarschuwd. Als je met je gelli plate begint, is het zo ontzettend moeilijk om te stoppen.

Bedankt weer voor je bezoek hier aan het blog.
Fijne dag verder, 

groeten Hanny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten