Pagina's

dinsdag 11 januari 2022

Box It

Een saaie zwarte wijndoos is te veranderen in een originele wijndoos.

Dit is de doos waarin de fles wijn zat die ik cadeau wilde geven. Een mooie stevige zwarte kartonnen doos. Maar om het cadeau iets persoonlijker te maken, heb ik deze doos wat opgepimpt.


Ik ben begonnen met het spatten met goudverf. Hierdoor werd de verpakking voor de fles wijn al veel chiquer. Vervolgens heb ik nog een kaartje op de doos geplakt.


Ik had nog een kladstukje papier liggen waarop ik een blad met een mask gestempeld had. Ook zat er op dit strookje toevallig nog een gouden lijntje met embossingpoeder. Dit heb ik er maar niet van afgesneden. Door de mask in te smeren met Derwent graphitint watercolors en hiermee een afdruk te maken op papier, kwam deze veer op papier.Met distress inkt en een blending tool heb ik het stukje papier wat meer kleur gegeven. Stempelafdrukken, een stukje chipboard (Baroque) en wat gouden verfspatten maken het kaartje al snel af.


Ook al zag de kartonnen doos met gouden verfspatten er mooi uit, om zo een fles wijn cadeau te geven vind ik toch net iets leuker. Dit was mijn blogbericht voor vandaag. Leuk dat je weer hier kwam kijken. Tot een volgende keer.

Groeten Hanny

2 opmerkingen: