Pagina's

dinsdag 28 augustus 2018

Meow

Bij deze kaart heb ik de kittens de hoofdrol laten spelen. De kaart heb ik gemaakt met de nieuwste card art Pop up Circle van Dutch Doobadoo. Deze mal is op meerdere manieren te gebruiken. Hier is het een (plat) boekkaartje geworden en in een andere post laat ik zien hoe ik er een doosje van gemaakt heb.


Papiertjes gesneden uit de series "Days Gone By" en "Our Furry Friends".  De poezenplaatjes komen uit de laatstgenoemde serie. Een mooie bloem gemaakt van wit flowerfoam die ik lichtjes gekleurd heb met distress inkt chipped sapphire, daarna even tegen het strijkijzer gehouden en in elkaar gezet met de meeldraden erin. Wat blaadjes en takjes erbij en een paar vlinders die ik uit het designpapier heb geknipt. 


Achter de open cirkel ook een poezenplaatje geplakt en dit gedeelte tegen de achterkant geplakt. Tussen het designpapier van de voor - en achterkant is het lint geplakt zodat de kaart dicht gestrikt kan worden. Rond het katje aan de linkerkant heb ik pootafdrukken gestempeld. Maar ook een rij kittens, teksten en een pootafdruk op het envelopje aan de rechterkant. De stempels zijn van het sheet.

Card art Pop up Circle 470.713.325

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen: