Pagina's

woensdag 15 augustus 2018

Enjoy Summer

Hoi,

Met dit warme weer heb ik ook maar eens een zomers kaartje gemaakt. Wat is dit een leuke mal om mee te werken. Het is de Dutch Doobadoo Fold Card Art 470.713.673.


Ik heb de basiskaart overgetrokken op wit cardstock. Daarna heb ik het designpapier van Joy/Noor Tropical Summer gebruikt. Alleen al als je naar dat papier kijkt word ik al zo vrolijk. Al die frisse kleurtjes daar krijg je toch echt een zomers gevoel van. Sommige delen heb ik ook nog gemat op een stuk groen cardstock.


 In het midden heb ik een cirkelstans gebruikt. Eerst heb ik de basiscirkel uit wit papier gestanst en daarna een andere cirkel met een sierrandje, deze is niet iets kleiner. 


Op de zijkanten van de kaart heb ik twee cocktail glazen verwerkt, deze heb ik gemaakt stans Cocktails, 6002/0387 van Noor! Design.  


Verder heb ik ook bladeren gemaakt met de Leaves van Noor! Het andere blaadje is ook een stans maar daar weet ik het merk zo even niet meer van.


 De bloemen heb ik gemaakt met een grote en kleine bloemenpons. Bij sommige bloemen heb ik in het midden een plakparel geplakt. 


Daarna heb ik nog twee stempeltjes verwerkt op de kaart: Enjoy Summer, Have Fun. Ik hoop dat ik jullie met dit zomerse kaartje weer op wat ideetjes heb kunnen brengen. Ik wens jullie nog een hele fijne zomer en tot snel.

Groetjes Mirande

1 opmerking: