Pagina's

zaterdag 11 augustus 2018

Beterschap

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een easelkaart gemaakt. Vind je dit lastig om te maken? Dan is deze Dutch Doobadoo mal ideaal voor je. Bij Dutch Doobadoo hebben we sinds kort easelkaart modellen. De vouwlijnen zijn aangegeven, dus dan kan het niet misgaan. Ik ben aan de slag gegaan met de Dutch Easelkaart Flower.


De mal bestaat uit 2 bloemen die aan elkaar zitten. Die heb ik overgenomen uit wit cardstock. Op 1 van de bloemen zit ook een vouwlijn. Die ga je rillen. Ook de 2 kleine lijntjes in het midden tussen de 2 bloemen ga je rillen. Daarna heb ik de bloem nog een keer enkel overgenomen. De bloem waarin de vouwlijn is aangegeven, komt bovenaan. 
Dutch Easel Card Flower
470.714.664De vouwlijn vouw je naar voren. Hier plak je dan de enkele bloem. Deze bloem rust dan op de onderkant. Daarna neem ik de binnenmaten over uit het designpapier Vintage Roses. Wat een prachtpapier toch!


In het midden van de bloem heb ik een Noor! Design mal geplakt.  Hierbovenop het plaatje van een lief konijntje. Schuin achter de vierkante mal heb ik nog een blauwe mal geplakt. En hierboven op de chrysanten bloemen. In het midden heb ik nog een parel gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

Links naast het konijntje heb ik een Dutch Doobadoo Label met de tekst Beterschap geplakt. Deze zijn echt zo ideaal! Ze zijn direct klaar voor gebruik. Je hoeft ze alleen maar uit het vel te snijden/knippen. Op de label heb ik ook nog een Dutch Doobadoo Paper Art Vlindertje geplakt.

Dutch Paper Art Butterflies
472.948.007


Om de bovenste bloem te kunnen laten staan, heb ik grasrand geplakt op de onderste bloem. Hiervan heb ik aan de onderkant een heel klein randje gerild en omgevouwen. Dit randje heb ik op de onderste bloem geplakt. Tegen de grasrand mochten de Mon Ami Konijntjes Roger niet ontbreken.   Achter de bloem heb ik de Dutch Doobadoo Kraft Art Leafs 3 geplakt.

Dutch Kraft Art Leafs 3
479.002.013

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog een vraag? Stel hem gerust hoor! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,

1 opmerking: