Pagina's

zondag 26 augustus 2018

Gezelligheid & Kaarsjes

Hallo allemaal,

Zijn jullie al begonnen met het maken van kerstkaarten? Ik ben alvast begonnen, want dat scheelt toch weer stress aan het einde van het jaar. We hebben een nieuwe kerstmal in de collectie. En die heb ik gelijk gecombineerd met een andere Dutch Doobadoo mal. Want dat kan natuurlijk ook erg goed.


  Aan de voorkant zie je de Card Art Noel. Deze heb ik op de Swing Card Art Spring Stepper geplakt. Bij beide mallen heb ik de basis overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit het designpapier van Noor! Design Joy to the World.

Dutch Card Art Noel
470.713.662

Dutch Swing Card Art Spring Stepper
470.713.670

Aan beide kanten van het middelste vlak van de Card Art Stepper heb ik de Noor! Design blauwe randmal Sophia geplakt. Rechtsboven mag de Poinsettia natuurlijk niet ontbreken.  Rechtsonderaan heb ik nog de lieve hertjes geplakt. Want die horen er uiteraard ook bij op een kerstkaart.  Uit het Bella Lulu Gnomes knipvel heb ik het plaatje geknipt en ook de tekst komt hieruit. De tekst heb ik gemat op groen cardstock.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Hartstikke leuke kaart! Ik ben nog niet begonnen, zit nog niet echt in die flow, maar dat komt vast nog wel.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen