Pagina's

zondag 19 augustus 2018

Relax!

 Hallo allemaal,

Ben jij ook zo gek op strand en zee? En zie je je al zitten in deze heerlijke strandstoelen? Nou ikke wel hoor! Heerlijk relaxen. Om alvast in de stemming te komen heb ik vandaag deze strandkaart voor jullie.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Egg gebruikt. De grootste maat heb ik uit wit cardstock gehaald, een maatje kleiner uit kraft en nog een maat kleiner uit designpapier Feeling Crabby van Noor! Design.

Dutch Shape Art Egg
470.713.161

In het midden heb ik het plaatje geplakt op de blauwe mal vierkant vlinder met frame. Het grote vierkant uit wit cardstock en de binnenkant uit donkergroen cardstock.


Het koraal heb ik uit wit cardstock gestanst en daarna op kleur gebracht met groene, gele en roestbruine distress inkt. Achter de randmal heb ik nog de kleinere koraal geplakt. Ook deze heb ik op kleur gebracht. En hier weer achter heb ik nog de golvenrandmal geplakt die ik uit het designpapier gestanst heb. Tussen het koraal zie je nog diverse afbeeldingen uit de Dutch Doobadoo Paper Art Nautical. En ook de Paper Art Bubbles mochten natuurlijk niet ontbreken.

Dutch Paper Art Nautical
472.948.025

Dutch Paper Art Bubbles'
472.948.047

De walvis heb ik ook uit wit cardstock gestanst. Na het embossen, laat ik het papier in de mal zitten. De ge-emboste gedeeltes heb ik gekleurd met zilverkleurige inkt. Daarna heb ik de bovenkant van de walvis gekleurd met grijze inkt.


De strandhuisjes heb ik gestanst uit wit en groen cardstock. Na het embossen laat ik het papier in de mal zitten. De ge-emboste gedeeltes heb ik ingesmeerd met de transparante structuurpasta van Dutch Doobadoo. Daarna heb ik het papier uit de mal gehaald. Voordat ik de embossingpoeder erover strooi, maak ik eerst de mal schoon voordat de structuurpasta hard wordt. Nadat ik de embossingpoeder erover heb gestrooid, verhit ik dit met de heattool. Dit heb ik net zolang verhit totdat er witte bobbeltjes naar boven kwamen. Normaal is dit niet de bedoeling, maar voor dit huisje vond ik het wel een leuk effect hebben. 

Dutch Transparante Structuurpasta
870.000.001En dan zijn we alweer bovenaan de kaart beland. Links zie je het visnet. En hierin heb ik het kleine dolfijntje geplakt. Deze heb ik na het embossen ook gekleurd met zilverkleurige inkt.  Als laatste heb ik nog de tekst Relax gemaakt met een Noor! Design alfabetmal.

Bedankt voor je bezoekje op ons blog en ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: