Pagina's

zaterdag 6 juli 2019

Waar is het Feestje?


Hoi Hoi,

Met deze nieuwe Dutch Doobadoo mal heb ik dit feestkaartje gemaakt. Ik heb hiervoor de Dutch Doobadoo Cart Art Compass 145 x 190 mm 470.713.717.


Ik heb de basiskaart overgetrokken op Kraft en daarna uitgeknipt.  Vervolgens heb ik de grote cirkel op creme cardstock overgetrokken en uitgeknipt.  Deze cirkel heb ik bewerkt met de Dutch Doobadoo mask. Dutch Mask Art 15 x 15 Earth 470.715.610.


Ik vond deze mask heel goed passen bij het thema van dit kaartje. Ik heb hiervoor grijze distress inkt gebruikt. De kleinere cirkels heb ik uit zwarte en creme cardstock geknipt. Hierop heb ik het middelpunt van het kompas geplakt, deze heb ik van grijs cardstock gemaakt. 


Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met een stans van deze leuke vogel.  Wat is het een schattig vogeltje. Ik ben dol op dit soort stansen. Dus toen er aan mijn gevraagd werd of ik hier een kaartje mee wilde  maken kon ik echt geen nee zeggen. De tekstjes heb ik gemaakt met een nieuw stempelsetje. Ik heb verschillende tekstjes onder elkaar of naast elkaar gestempeld.

 

Het slingertje heb ik twee keer uitgestanst uit groen en oranje cardstock en daarna heb ik  de vlaggetjes om en om op geplakt. Met een zwarte gelpen heb ik nog enkele lijntjes gezet en toen vond ik mijn kaartje af. Nou ik ben benieuwd waar het feestje is. Maar ik weet zeker dat ik deze vogel nog wel vaker ga gebruiken. Leuk dat je weer even een kijkje kwam nemen op ons blog.


 Tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

1 opmerking:

  1. Geweldig leuke kaart en wat een goed idee om de compasmal zo te gebruiken! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen