Pagina's

maandag 15 juli 2019

Hallo allemaal,

Wat komen er toch elke maand weer mooie mallen uit van Dutch Doobadoo. Ik ben aan de slag gegaan met de Dutch Box Art Pop Out. Deze is ook echt weer zo superleuk!


Ik ben begonnen door de  basis over te nemen uit wit cardstock en deze uit te knippen. Daarna heb ik de lijnen gerild (de rillijnen zijn de middelste lijnen van de 3 lijnen die je naast elkaar ziet). Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit designpapier Lovely Aquarels.

Dutch Box Art Pop Out
470.713.055
470.713.055 Fold Card Art

Als je alle rillijnen naar binnen vouwt, krijg je een doosje. De flapjes aan de zijkanten vouw je naar buiten. Met de plakrand maak je het doosje dicht. Natuurlijk heb ik eerst het designpapier erop geplakt, anders kun je er niet meer bij. Daarna kun je van het cardstock strookjes maken. Omdat de zijkant taps toeloopt, kan ik geen grootte van het strookje geven. Je kunt dit het beste zelf uitmeten. Vanaf beide zijkanten ril je op 1 cm. Dit worden de plakrandjes. Deze plakrandjes plak je tegen de zijkanten. Hier tegenaan kun je mallen/plaatjes tegen aan plakken. Ik had zelf de grasrandmal een paar keer uitgestanst en dit tussen de zijkanten geplakt. Dit is niet heel sterk, dus met een smal strookje cardstock gaat het wat beter.


 Het doosje heb ik opgepimpt met diverse Noor! Design mallen en stempels.


Bij Dutch Doobadoo hebben we een nieuwe superleuke Paper Art met vlindertjes. Op dit vel zitten vlindertjes in diverse maten. Je knipt ze uit en kunt ze gelijk op je creatie plakken. Uiteraard kun je ze ook een kleurtje geven met elk kleurmedium die je wilt.


472.948.051 Laser Paper Art A5 wit Vlinders

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen: