Pagina's

donderdag 11 juli 2019

Save the Drama for the Lama

Hallo allemaal,

Het blijft leuk om een Dutch Doobadoo mal een beetje te "verbouwen". Dat heb ik voor vandaag ook gedaan. Voor de basis van de kaart heb ik de Dutch Fold Card Art Elegant 2-Luik gebruikt. 


De grootste maat heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna heb ik de linkerzijde in het midden dubbelgevouwen. Je kunt natuurlijk ook een rilvouw maken vanuit de punt bovenaan verticaal naar de onderkant. Van deze vouw heb ik een bergvouw gemaakt. De middelste lijn op de mal ril je en dit wordt een dalvouw. Dan vouw je de rechterhelft van de linkervlak naar voren en dan de linkerzijde naar links. De binnenste maten van de mal heb ik overgenomen uit designpapier Vintage Roses van Noor! Design.


Dutch Fold Card Art Elegant 2-Luik
470.713.334
470.713.334 Fold Card Art Elegant 2-luik


Daarna heb ik een strook uit wit cardstock gesneden en op 2 plekken gerild. Deze heb ik als een Z voor de kaart geplakt. Op het cardstock heb ik designpapier gemat.  


Ik heb de kaart opgepimpt met diverse Noor! Design mallen, designpapier en Bella Lulu knipvel. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: