Pagina's

maandag 23 juli 2018

True the Window

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik eens een hele andere kaart gemaakt, dan jullie van mij gewend zijn. Deze keer geen shape art, card art, maar gewoon een rechthoekige kaart. En ook daarbij kun je heel goed Dutch Doobadoo gebruiken!


Ik ben begonnen door de Dutch Doobadoo Mask Art Bricks op het papier te leggen. Vooraf heb ik de mal overgenomen op printpapier. Dit op het Strathmore Mixed Media papier gelegd en daarna de mask erop. Die heb ik ingesmeerd met de Dutch Doobadoo Structuurpasta. Nadat dit opgedroogd was, heb ik het een kleurtje gegeven met de Versamagic. Eerst 2 kleuren bruin en daarna nog een paar zwarte vegen aangebracht.

Dutch Mask Art Bricks
470.715.002 

Hierna was de groene en blauwe versamagic aan de beurt.  Voor het raam heb ik de Paper Art Flower Pots gebruikt. Voordat ik ze uit het vel knipte, heb ik ze eerst ingekleurd met de brushmarkers.

Dutch Paper Art Flower Pots
472.948.019


Voordat ik het raam erop plak, stempel ik eerst de boom (van Noor! Design) op de achtergrond. En ook de schop en bezem mochten natuurlijk niet ontbreken.  Linksboven heb ik een Dutch Doobadoo Paper Art Luchtballon geplakt.

Dutch Paper Art Airballoons/Clouds
472.948.048


Aan de rechterkant heb ik de leuke brievenbus (Noor! Design) en gieter (ook Noor! Design) geplakt. De gieter heb ik gestanst uit zilverkleurig papier en de ge-emboste gedeeltes bruin gekleurd. De brievenbus is uit zwart cardstock gestanst en daarna de ge-emboste gedeeltes met witte inkt gekleurd. Natuurlijk mogen de vogeltjes in de lucht niet ontbreken. Deze heb ik gemaakt met de Dutch Doobado Mask Art Sky en zwarte versamagic.

Dutch Mask Art Sky
470.715.401

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. En heb je vragen? Stel ze gerust hoor!  Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het het een ontzettend leuke kaart! ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿป Ik begrijp alleen iets niet. Je zegt: "Vooraf heb ik de mal overgenomen op printpapier. Dit op het Strathmore Mixed Media papier gelegd en daarna de mask erop." Wat bedoel je hiermee? Groetjes, Indigo

    BeantwoordenVerwijderen